Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Food Revolution Day

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Vineri, 17 Mai 2013, PsyLife Clinic Cluj-Napoca te invită la Food Revolution Day.

Food Revolution Day este un eveniment ce îşi propune să atragă atenţia asupra importanţei mâncării de calitate şi a unei bune educaţii în ceea ce priveşte mâncarea şi mâncatul sănătos. Evenimentul a avut loc pentru prima dată în 2012 şi s-a desfăşurat în aceeaşi zi în 664 de oraşe din 62 de tari. PsyLife Clinic pune Clujul pe harta oraşelor care se alătura acestui fenomen. Implicarea în proiect se face prin intermediul Adelei Molodvan, psiholog şi psihoterapeut specialist. Adela Moldovan este doctor în ştiinţe studiind comportamentul alimentar iar acum fiind Ambasador Food Revolution în România.
În cadrul acestui eveniment se vor organiza workshop-uri pentru copii, părinţi, adolescent şi adulţi. Ei vor putea învăţa atât principiile unei alimentaţii corecte, cât şi câteva reţete pe care le pot face acasă împreună sau pentru familia lor.

Program

 • orele 14:00 – 15:30
  Mănâncă sănătos ca un super erou (workshop pentru copii – principiile unei alimentaţii sănătoase)
 • orele 15:45 – 17:15
  Fii tu micul bucătar (gătit sănătos împreună cu copiii)
 • orele 18:00 – 20:00, Restaurant Mărgelatu Cluj-Napoca
  Gătește sănătos și mănâncă inteligent împreună cu familia ta (workshop pentru adolescenţi şi adulţi)
 • orele 18:00 – 19:00
  Gătește sănătos (prezentarea câtorva reţete rapide şi sănătoase pe care le putem găti)
 • orele 19:00 – 20:00
  Mănâncă inteligent ca să fii sănătos (trucuri pentru a reuşi să menţii un regim de viaţă sănătos)

Food Revolution este o organizaţie non-profit cu sediul în California care lucrează în colaborare cu alte două organizaţii – Better Food Foundation din Marea Britanie şi The Good Foundation din Australia. Ce au aceste trei organizaţii în comun? Imaginea lui Jamie Oliver şi convingerea împărtăşită că abilităţile de gătit şi mâncat sănătos sunt printre cele mai valoroase abilităţi ce pot fi învăţate cu efect pentru întreaga viaţă. Fiecare copil ar trebui să înveţe despre mâncare, de unde vine aceasta şi ce efect are asupra organismului lor. Şi oricine, nu doar copiii, ar trebui să poată învăţa aceste abilităţi fie că le-a uitat sau nu le-a avut niciodată. Unde să le înveţe? Acasă, la şcoală, în comunitatea lor sau chiar la serviciu.

PsyLife Clinic reprezintă o echipă de psihologi şi psihoterapeuţi specializaţi în psihologie clinică şi psihoterapie. PsyLife Clinic oferă o gamă largă de servicii psihologice individuale, de grup şi corporate. PsyLife se individualizează pe piaţa serviciilor psihologice prin accentul deosebit pus pe activităţile şi serviciile oferite publicului larg în scop de prevenţie a problemelor emoţionale şi comportamentale. PsyLife Clinic a fost fondată şi este condusă de psih.dr. Adela Raluca Moldovan şi psih.dr. Raluca Anton Zaharie.

Participarea la Food Revolution Day este gratuită, însă locurile sunt limitate astfel ca doritorii sunt încurajaţi să se înscrie cât mai repede prin email la contact@psylife.ro sau la numerele de telefon +4 0740 136 838 sau +4 0740 076 261.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.