Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

(2013) Puzzle

Data
Loc
Cinema Florin Piersic

Vineri, 24 Mai 2013, începând cu ora 20:00, Cinematograful Florin Piersic Cluj-Napoca te invită premiera filmului (2013) Puzzle.

Regia: Andrei Zincă. În distribuție: Adrian Titieni, Cătălina Mustaţă și Rodica Mandache.

În România post-revoluţionară, valorile au suferit o schimbare dramatică, determinând transformarea multor destine individuale. Un executor judecătoresc de 51 de ani (Adrian Titieni), frustrat de existenţa lui solitară şi lipsită de pasiune, îşi dă seama că cei din jurul său nu fac altceva decât să se folosească de el. Deşi are o familie frumoasă şi e căsătorit de mulţi ani cu Lena (Cătălina Mustaţă), realizează că singurul prieten îi este un bătrân scriitor orb (Dan Nuţu), pe care îl cunoaşte când ajunge să îl evacueze din propria locuinţă.

Inspirat de gândirea acestuia, găseşte curajul să treacă dincolo de toate regulile pe care le acceptase în viaţă. Astfel, va regăsi bucuria unei existenţe libere şi pasionante, şi ajunge să se îndrăgostească de o femeie mult mai tânără decât el (Tünde Skovràn). Pentru ea, va fi gata să sacrifice tot ceea ce construise până atunci: căsătoria, slujba, poziţia socială. Până la urmă, însă, descoperă că, din nou, a fost doar folosit. La fel ca piesele unui puzzle, toate destinele protagoniştilor se înlănţuiesc.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.