Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Festivalul Poveștilor din Transilvania

Data
Loc
Muzeul Etnografic al Transilvaniei

În perioada 22-23 Martie 2014, între orele 10:00 și 18:00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca va avea loc Festivalul Poveștilor din Transilvania, a doua ediție.

Festivalul se adresează copiilor (cu vârste între 5 şi 16 ani), familiilor şi tuturor iubitorilor de poveşti. Poveştile vor fi aduse în faţa publicului sub forme diferite şi foarte atractive: povestiri, teatru, ateliere de lucru, desen, muzică, proiecţii video, expoziţii de fotografie.

Festivalul Poveştilor din Transilvania a fost iniţiat la Cluj în 2013 de către o bună cunoscătoare a acţiunilor dedicate Zilei Internaţionale a Poveştilor – dra Camilla Rooney (Marea Britanie), iar evenimentul s-a bucurat de un real succes.

În cadrul evenimentului, un loc special îl va ocupa concursul cu premii Tânărul Povestitor al Anului ce se adresează copiilor între 8-14 ani.

Evenimentul este organizat în colaborare cu n colaborare cu Asociaţia Modus Vivendi și cu sprijinul Centrului pentru Cooperări Internaţionale din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.