Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Expo Mineralia

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 24 Februarie 2015 – 1 Martie 2015, Iulius Mall Cluj te invită la târgul de pietre preţioase şi semipreţioase intitulat Expo Mineralia.

Această ediţie a târgului este dedicată ametistului, piatra spiritualității şi a succesului în afaceri. Clienţii IULIUS MALL vor putea achiziţiona podoabe şi decoraţiuni realizate din piatra purpurie, precum cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe, ideale pentru a fi dăruite persoanelor dragi de Mărţişor. În plus, vor putea admira ametistul în forma sa neprelucrată, organizatorii prezentând publicului, în total, aproximativ 1.000 de kilograme de rocă brută. O altă vedetă a Expo Mineralia este şi un briliant deosebit, provenit din Munţii Urali.

Cei care se pregătesc pentru Ziua Femeii vor găsi la târg peste 150.000 de articole, realizate din mai mult de 180 de tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, aduse din 50 de ţări ale lumii. Cunoscătorii vor găsi şi piese rare, cum ar fi spinelul roşu, nenumărate rubine, safire şi diamante, cu ajutorul cărora vor reuşi să le surprindă pe femeile din viaţa lor. Clienţii pot afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi tipurilor de personalitate sau cum pot influenţa starea de sănătate, astfel încât să aleagă darul potrivit. La târg sunt prezentate şi decoraţiuni realizate din roci de sare din Himalaya, lămpi, ceasuri de masă şi vaze care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.