Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

CariereInIT

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB)

În perioada 3-5 Martie 2015, Facultatea de Științe Economice și Gestiune Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca te invită la a IV-a ediție a târgului intitulat CariereInIT.

Societatea Hermes, organizația studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca vă invită să luați parte la trei zile pline de evenimete și oportunități de carieră oferite de companiile participante.

La acest eveniment vor participa companii de renume pe piața IT din Cluj-Napoca, care își vor prezenta oferta de angajare doritorilor. Acestea pot consta în intershipuri plătite, posturi full-time sau part-time pentru studenți și absolvenți.

În data de 3 Martie 2015 târgul va începe cu prezentări de companii începând cu ora 14:00, urmând ca în zilele de 4 și 5 Martie 2015 să aibă loc zilele de stand între orele 9:00 și 15:00.

În plus, pentru participanții care depun un CV listat la cel puțin o companie există șansa de a câștiga prin tragere la sorți o tabletă Android oferită de organizatori.

Proiectul CariereInIT este organizat în fiecare primăvară și se adresează tinerilor talentați care își doresc un start în cariera profesională.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.