Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Elling

Data
Loc
Teatrul Național Lucian Blaga

Joi, 20 Octombrie 2016, începând cu ora 19:00, Teatrul Naţional Lucian Blaga te invită la spectacolul de teatru intitulat Elling de Axel Hellstenius, o adaptare după romanul Fraţi de sânge de Ingvar Ambjomsen.

Traducerea şi adaptarea: Petre Bokor. Regia: Sorin Misirianţu. Regia şi scenografia: Sorin Misirianţu. Scenografia: Sorin Misirianţu. Asistent de scenografie: Arhidiade Mureșan. Maestru de lumini: Jenel Moldovan.

În distribuţie: Dan Chiorean, Ovidiu Crişan, Elena Ivanca, Miron Maxim, Radu Lărgeanu și Adriana Băilescu.

Elling rămâne fără mama sa la vârsta de 40 de ani. Este trimis într-un azil, unde îl cunoaşte pe Kjell Bjarne, un uriaş de aceeaşi vârstă, inocent, virgin, cu gândul numai la femei. După doi ani petrecuţi în stabilimentul de la Broynes, eroii sunt mutaţi, printr-un program special finanţat de stat în vederea reintegrării în societate, într-un apartament în care ei trebuie să se descurce singuri. Un asistent social îi va îndruma şi supraveghea, îi va învăţa să trăiască. Iniţial, sunt speriaţi de soneria telefonului, de faptul că trebuie să iasă în oraş la cumpărături, dar, încetul cu încetul, cei doi găsesc modalităţi de a se integra în societate, Elling descoperindu-şi chiar talentul de poet.
Spectacolul prezintă drumul integrării în societate a celor doi singuratici, înspăimântați de ideea de a intra în contact cu viața socială. Un drum plin de momente comice și de o profundă tandrețe umană.

Recomandare de vârstă: 14+.

Durata spectacolului: o oră și 20 de minute.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.