Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

EDUCAVIN

Data
Access
30 lei
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Joi, 30 Aprilie 2015, începând cu ora 18:30, Cărturești Cluj-Napoca te invită la evenimentul intitulat EDUCAVIN.

EDUCAVIN este workshop-ul VINDEVIE pentru înțelegerea mai bună a vinurilor de calitate.

Ați auzit cu siguranță vorbindu-se despre aromele din vin: de la cele fructate la cele florale, de la arome de lemn la condimente exotice, de la cele de fermentație la arome datorate maturării, etc. Ediția din 30 Aprilie 2015 este dedicată explorării aromelor din vin, tocmai pentru a înțelege și a va familiariza într-un mod plăcut cu aceste noțiuni.

Pentru început, aflăm cum apar noțiunile de ”gust”, ”memorie” și importanta lor. Povestim despre formarea aromelor în vin, adică influența locului din care provin strugurii și a modului în care vinificatorul și-a pus amprenta.

Vom pune în practică aceste informații printr-o degustare interactivă a patru vinuri special alese prin diversitatea și bogăția aromelor. Vom căuta să recunoaștem ”parfumurile” din vinuri și să diferențiem aromele pe categorii, folosind roata aromelor. Vom termina prin a vorbi despre limbajul vinului, adică felul in care găsim cuvintele ce exprimă cât mai clar ceea ce am resimțit.

Totul într-un mod ludic și relaxant, pentru o seara puternic aromată.

Înscrierile se fac la numărul de telefon +4 0744 240 006. Taxa poate fi achitată în avans pe site-ul vin-de-vie.ro sau înaintea evenimentului în numerar.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.