Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Picnic in the Park

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

Vineri, 1 Mai 2015, începând cu ora 14:00, Iulius Mall Cluj te invită la evenimentul intitulat Picnic in the Park.

Voia bună este laitmotivul zilei de 1 mai petrecute în Iulius Parc, acolo unde cei prezenţi se vor bucura de concerte, reprezentaţii de teatru, jocuri şi concursuri, în peisajul verde al îndrăgitului spaţiu de recreere.

Programul Picnic in the Park include două momente muzicale. De la ora 14:00, pe scena în aer liber vor urca trei grupuri de tineri artişti de la şcoala de muzică „The Beat”. De la ora 17:30, publicul va fi încântat cu repertoriul trupelor Basska şi Shazalakazoo (Serbia), iar în încheiere vor concerta cei de la Moonlight Breakfast.

Pe lângă concertele de la scenă, clujenii se vor delecta şi cu reprezentaţii de teatru şi muzică acustică, iar organizatorii le promit distracţie maximă, condimentând programul cu jocuri şi concursuri pentru toate vârstele. În cadrul Picnic in the Park va fi amenajată şi o zonă de lounge, de unde cei care au venit nepregătiţi îşi vor putea cumpăra gustări şi băuturi, însă cei dornici de relaxare pe gazon pot aduce coşul de picnic făcut de acasă.

Iulius Parc a fost inaugurat în octombrie 2013, reprezentând o investiţie realizată de compania Iulius Group pentru comunitatea clujeană. Zona verde din proximitatea Lacului de Vest este amenajată cu aproximativ 10.000 de metri pătrați de gazon special pentru trafic intens şi peste 18.000 de arbori şi arbuşti de diferite dimensiuni. Pe lângă vegetaţia bogată, Iulius Parc le oferă vizitatorilor numeroase posibilităţi de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi zone de relaxare echipate cu bănci.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Fapte.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.