Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Dubioza Kolektiv

Data
Loc
Flying Circus Pub Cluj-Napoca

Joi, 26 Ianuarie 2012, începând cu ora 22:00, Flying Circus Pub te invită la un concert Dubioza Kolektiv. Opening Act: Rehab Nation.


Se bucură de un succes international fulminant, fac muzica cu sens și sună al naibii de bine! Dubioza Kolektiv este unul dintre cele mai în vogă și mai explozive live-act-uri balcanice ale momentului, proaspăt câștigatori ai MTV EMAs 2011, categoria „Best Adria Act”.

Numiți „cei mai zgomotoși dar și cei mai creativi critici ai societății contemporane balcanice” Dubioza Kolektiv au cucerit deja România cu două show-uri fabuloase în cadrul IRAF (International Romani Art Festival Timișoara -2010 și Cluj Napoca – 2011) urcând treptat printre preferații publicului autohton.

Muzica lor, recunoscută ca o adevarat “voce” a Bosniei, a atras deja atenția unor canale media de renume ca BBC și Time Magazine. Atât soundul lor plin de forță cât și versurile politice explicite exprimă o revoltă împotriva corupției și îngrădirii libertății personale dar și un strigăt pentru pace, războiul fiind o realitate trăită în fapt de toți membrii trupei. Dacă atunci muzica reprezenta un refugiu, la fel ca buncărele din pivnițe unde artiștii repetau (atunci când aveau curent), astăzi ea este o portavoce cu care au reușit să atragă atenția întregii Europe.

Nu mai puțin de 6 albume de studio sunt semnate de Dubioza Kolektiv, dintre care unul proaspăt lansat în această vară- Wild Wild East. Tot în 2011 artiștii au fost nominalizați de către IMPALA (Organizația Companiilor de Muzică Independente Europene) pentru cel mai bun album independent al anului, alături de nume mari ca Skunk Anansie, Underworld sau The National.

Cu peste 100 de concerte anual, DK s-a făcut auzita pe scenele celor mai mari festivaluri europene în ultimii 8 ani. Sziget Festival, Exit Festival, Eurosonic Festival, Balkan Trafik Festival, Socha Reggae Riversplash Festival, Real Beat Festival, Fusion Festival, Dirty Old Festival, Topvar Rock Festival, IRAF – International Romani Art Festival sunt doar o mică parte din locațiile în care fenomenul Dubioza Kolektiv a mobilizat mase.

Soundul lor, o combinație reușită de dub, reggae, hard core și etno bosniac dar și prestațiile lor live incediare au făcut ca DK să fie una dintre cele mai de succes și cerute trupe din zonă.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.