Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

DJ Aphrodite

Data
Access
15/20
Loc
Flying Circus Pub Cluj-Napoca

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, începând cu ora 22:00, Flying Circus Pub te invită la DJ Aphrodite.

Electronic Hunt şi Flying Circus Pub duc lucrurile la nivelul urmator la începutul anului 2012, avându-l ca invitat la pupitrul circului zburător pe DJ APHRODITE [UK] – un avatar al muzicii drum&bass din întreaga lume.

DJ APHRODITE aka Gavin King este omul din spatele Aphrodite Recordings, casă de discuri care a luat fiinţă în vara anului ’88, în timp ce Gavin era la conducerea unui club de acid house pe nume Aphrodite – nume care avea să ajungă cunoscut în întreaga lume.

Supradenumit “Godfather of the jungle” sau “King of the beats”, Aphrodite este responsabil pentru iniţierea şi întretinerea a milioane de fani drum&bass din întreaga lume. De la Shanghai la Rio, din UK până în USA, din Sydney până la Capetown, seturile marca Aphrodite sunt în permanentă căutare deoarece propaga o puternică vibraţie pozitivă în cluburile din întreaga lume sau la marile festivaluri de muzica electronică.

Producţiile sale sunt ascultate, mixate şi remixate la nivel internaţional, le poţi găsi pe MP3 playere personale dar şi în geanta oricărui DJ de drum&bass.

După o tranziţie de la hardcore spre jungle de-a lungul anilor, drum&bass’ul părea alegerea fireasca. DJ Aphrodite reuşeşte să aducă “good vibes” pe orice dancefloor, având o selecţie de muzică care variaza de la clasice până la ultimele dubplate’uri ieşite din studiourile londoneze.

DJ Aphrodite răspândeşte sound-ul oldschool de drum&bass în întreaga lume iar pe 14 ianuarie va face, în premieră, o oprire în Cluj Napoca pentru a ne prezenta un djset de mare calibru!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.