Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Crucifiction of Modern Man

Data
Access
gratuit
Loc
Old Bastards Tattoo Cluj-Napoca

Sâmbătă 22 Octombrie, de la orele 20.00, Old Bastards Tattoo şi Torso Booking vă invită la vernisarea expoziţiei de pictură/desen CRUCIFICTION OF MODERN MAN (22.10-5.11.2011), de Andreea Anghel. Vernisajul va fi precedat de a patra ediţie a party-ului cu specific exclusiv Rockabilly/Psychobilly/Garage-punk/Surf-rock/Rawk/N/Roll TWISTED Session #4 : DRESS TO IMPRESS!

„Crucifiction of Modern Man” (Crucificarea Omului Modern) se vrea a fi o insulta picturala surrealista mai mult sau mai putin evidenta la adresa generatiei post-comuniste, una care isi pierde calitatile umane gradual cu cresterea nivelului de tehnologizare si deci, informare. Astfel, ajungem sa traim intr-o lume dominata de aparente, falsitate si masti, in detrimentul simplitatii si acceptarii de sine, in care ideea de om modern devine ceva complet efemer, in care relatiile interumane sufera modificari drastice.
De la figuri politice si artistice care inteleg si promoveaza gresit doctrine dovedite a fi impotriva omului insasi in
trecut (nazismul) pana la personalitatile considerate „role-models” a caror imagine e pur fabricata si atent
monitorizata, omul modern simte (sau macar ar trebui sa simta) nevoia schimbarii, a purificarii, a revenirii la
valorile superioare umane care i-au permis ascensiunea din trecut pana astazi.

Andreea „Cigaro” Anghel este o artista vizuala care momentan isi imparte timpul intre Romania si Polonia, actualmente studenta in anul III la Universitatea de Arta si Design Cluj-Napoca. La 21 de ani are la activ 5 expozitii de grup in Polonia (Poznan), Franta (Lyon) si Statele Unite ale Americii (Detroit) si 2 expozitii personale, una in Cluj-Napoca, in mai 2011, cealalta la Venetia, Italia in octombrie 2011 si o bursa de studii la Academia de Arte Frumoase din Wroclaw, Polonia (2011).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.