Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Cora te provoacă să știi mai multe, să fii mai bun

Data
Access
gratuit
Loc
cora

În perioada 1-4 Aprilie 2013, între orele 9:00 – 15:00, Cora Cluj-Napoca te invită la concursul Cora te provoacă să știi mai multe, să fii mai bun la care vor participa elevi din clasele I-IV de la şcolile clujene.

Concursul va avea patru ateliere: Fii parte din natură, Să ne hrănim sănătos, mai în glumă mai în serios, Ţara riscurilor şi Lucrează cu câinii de salvare.

Potrivit regulamentului concursului, o clasă împreună cu invatatorul îşi desemnează câte o echipă sau mai multe, formate din șase membri. Fiecare echipă trebuie să participe la toate cele patru ateliere încercând să realizeze un punctaj cât mai bun. Echipa îşi alege un nume, un blazon prezentat sub formă de desen şi un mod de prezentare care poate fi imn, mascotă sau strigăt de luptă. Finala va avea loc în data pe 4 Aprilie 2013 şi vor participa la ea primele 12 echipe care au obţinut cel mai bun punctaj la ateliere. Premiile constau în cupe, diplome, medalii, tricouri si alte surprize oferite de parteneri.

Vor concura la aceasta editie echipe din opt școli clujene reprezentând 18 clase. Vor fi antrenați la aceste activități un număr de 470 de elevi, concurenți și susținători.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Asociaţia Ecouri Verzi, Centrul Medical Medstar, Institutul francez Cluj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Avram Iancu al judeţului Cluj, Asociația Câini de Salvare Transilvania.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.