Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Copii pentru Copii

Data
Access
5 lei
Loc
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB)

Sâmbătă, 23 Octombrie 2010, începând cu ora 18:00, la sala Auditorium Maximum (Casa Universităţilor) a Universităţii Babes-Bolyai va avea loc concertul umanitar Copii pentru Copii al carui scop nobil este strângerea de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală a Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj Napoca (UPU Pediatrie).

Evenimentul este susţinut de Corul de Copii al Radio Cluj. Invitaţi speciali: trupa de dans sportiv Galactic Dance Grup (Baia Mare), trupa de dans modern Boem Dance, grupul umoristic Comedica, trupa Hazard cu Aminda şi interpreţii Timea Antal, Ioana Madălina Ghiran şi Emanuel Cîrstea.

Toţi participanţii la concert vor fi înscrişi la o tombolă cu premii în produse, oferite de Gilia, şi cursuri de managementul performanţei adresate firmelor de distribuţie, servicii şi producţie, oferite de Business Academy – divizie a Business Solutions. Câstigătorii unor astfel de cursuri pot să le ofere cadou şefilor, părinţilor sau cunoştiinţelor interesate în dezvoltarea propriei firme.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Umanitară Victor Octavian Sorlea în parteneriat cu Radio Cluj şi Universitatea Babeş-Bolyai.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.