Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Conferinţa Naţională de Mediere Transilvania

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 16-18 Mai 2014, începând cu ora 9:00, la Grand Hotel Napoca va avea loc Conferinţa Naţională de Mediere Transilvania.

CMRNV şi-a început activitatea în noiembrie 2010, având ca scopuri principale promovarea medierii şi facilitarea accesului la instituţia medierii prin informarea corectă şi sistematică.

De obicei, ne este comod să criticăm ce nu ne place sau ce nu întelegem. Astfel, ne dorim în acest an să acordăm atenţie aspectelor pozitive din mediere, să punctăm acele aspecte care aduc un plus în practica cotidiană, atât mediatorilor, a clienților medierii, cât şi profesiei în general, a afirmat Ioana Toadere, președintele CMRNV.

Aflată la a II-a ediție, conferința își propune să identifice aspectele pozitive apărute în domeniul medierii, atât la nivel naţional, pe parcursul ultimului an, de la ediţia precedentă, cât şi în general, raportându-ne la nivel european.

Observând lucrurile bune reușite până acum, sperăm să dăm încredere şi forţă altor proiecte care pot aduce pe viitor un suflu nou pentru mediere, creşterea gradului de încredere socială în profesie şi rezultate vizibile, recunoscute.

În cadrul conferinţei, CMRNV oferă posibilitatea participanţilor de a se înscrie la workshopuri de dezvoltare personală şi profesională, mediatorii primind la finalul fiecărei sesiuni din program, o diplomă de participare prin care se vor acorda puncte de pregătire profesională.

Evenimentul este organizat de Colegiul Mediatorilor din Regiunea de Nord-Vest (CMRNV).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.