Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Concursului Naţional pentru elevi cu deficienţe de auz

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 4-7 Aprilie 2012, la Cluj-Napoca se desfăşoară etapa naţională a Concursului Naţional pentru elevi cu deficienţe de auz.

În cadrul acestei competiţii şcolare găzduite de Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, participă o sută de elevi din toate şcolile din ţară în care învaţă elevi cu deficienţe de auz, respectiv zece judeţe şi municipiul Bucureşti. Elevii concurează din dorinţa de a confirma în spaţiul comunitar cunoştinţele şi talentul în domeniul literaturii, matematicii, educaţiei plastice şi tehnologiei informaţiei şi comunicării.

Festivitatea de deschidere din 4 Aprilie 2012 va avea loc la Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, începând cu ora 16:30, şi va fi urmată de un tur al oraşului Cluj-Napoca.

Elevii calificaţi la etapa naţională vor susţine proba scrisă pentru disciplina Limba şi literatura română, respectiv proba practică la Tehnologia informaţiei şi comunicării în data de 5 Aprilie 2012, iar în data de 6 Aprilie 2012 proba scrisă la Matematică şi proba practică la Educaţie plastică. Ulterior aceştia vor fi oaspeţii unor activităţi conexe competiţiei: turul interactiv al oraşului, carnaval, vizite la muzee, Grădina Botanică.

Afişarea rezultatelor se va face după fiecare probă, iar elevii şi profesorii participanţi sunt invitaţi, în seara zilei de 6 Aprilie 2012, la o cină festivă găzduită de Grupul Şcolar SAMUS Cluj-Napoca.

Premierea elevilor va avea loc în 7 Aprilie 2012, la Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca la ora 9:00 în cadrul festivităţii de încheiere a Concursului Naţional pentru Elevi cu deficienţe de auz.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.