Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Cassy, Abelle și K!d Kriss

Data
Access
20 lei
Loc
Club Midi

Vineri, 6 Aprilie 2012, începând cu ora 23:00, Club Midi Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Cassy (Coccon / Germania), Abelle (Arma 17 Moscow / Rusia) și K!d Kriss.

În 2003 Cassy se mută în Berlin şi intră în proiecte muzicale alături de Steve Bug şi Ricardo Villalobos. Debutează solo ca producător şi devine rezident al Panorama Bar Berlin.
A lansat oficial in 2009 compilaţia In the Mix: Simply Devotion la casa de discuri a lui Sven Vath, Cocoon Recordings. După colaborări cu artişti precum Ricardo Villalobos, Luciano şi Mathew Jonson, Cassy a lansat propria ei casă de discuri. Propriul meu label înseamnă libertate deplină. Pot să lansez ce vreau, opinia mea necenzurată – ca un fel de libertate a cuvântului în muzică. Poate că sună puţin învechit, însa este un experiment pe care vreau să mi-l asum, spune Cassy.

Abelle este rezidenta celui mai in voga club din Moscova, Arma 17. Stitul ei muzical, o latura mai deep și dark a techno-ului este influentat de Rhadoo, Ricardo Villalobos, etc

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 30 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.