Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Citadele

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Miercuri, 17 Aprilie 2013, începând cu ora 19:00, Cutia.ro va prezenta la Cărturești Cluj-Napoca jocul Citadele.

Citadele este jocul în care ne transformăm în domnitori medievali şi încercăm să terminăm construcţia oraşului nostru înainte ca oponenţii noştri să termine construcţia oraşului lor. Extinderea oraşului este binevenită, dar atenţie, nu trebuie să ne pripim, deoarece deşi unele districte sunt mai valoroase decât altele, şi construcţia lor este mai costisitoare.

Pentru a fi domnitorul unui oraş este însă nevoie de mult mai mult decât aur şi bogăţie. Lorzii, damele de onoare şi alţi membri ai nobilimii au fiecare un cuvânt de spus. Jocul devine şi mai palpitant cu fiecare tură, deoarece jucătorii îşi asumă câte-un rol secret: cel de asasin, hoţ, magician, rege, episcop, negustor, arhitect sau războinic, împreună cu puterile aferente.

Citadele este cel mai bine vândut joc de cărţi al Fantasy Flight Games şi este destinat jucătorilor de la zeceani în sus (doi-șapte jucători) care ştiu să folosească în beneficiul lor atât cacealmaua, cât şi diplomaţia şi au abilitatea de a elabora strategii de construire a oraşelor. Durata jocului: 20-60 de minute.

Jocul include şi extensia Oraşul întunecat (The Dark City Expansion), care introduce noi caractere şi districte, dar şi posibilitatea de a juca jocul de bază şi de două persoane.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.