Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Cipsuri şi dale

Data
Loc
Teatrul Național Lucian Blaga

Marţi, 20 septembrie, începând cu ora 19:00, Teatrul Naţional Cluj-Napoca te invită la spectacolul Cipsuri şi dale de Ioan Peter.

Regia : Cristian Nedea
Decorul : Adrian Damian
Costumele : Ana Pavel
Muzica originală : Şerban Ursachi
Coregrafia : Andreea Gavriliu

Distribuţia : Adriana Băilescu, Sorin Misirianţu, Emanuel Petran, Cătălin Herlo, Cristian Rigman, Dan Chiorean, Cătălin Codreanu, Petre Băcioiu, Radu Lărgeanu, Ovidiu Crişan, Ileana Negru, Romina Merei, Maria Munteanu, Angelica Nicoară, Anca Hanu

Durata spectacolului: 1 h 40 min.

Cipsuri şi dale de Ioan Peter este o comedie de actualitate inspirată din problemele momentului. Cîţiva tineri, familişti sau nefamilişti, aflaţi într-un impas financiar, nu reuşesc să depăşească momentul critic şi se gîndesc să formeze o trupă de stripperi. Acţiunea se petrece în restaurantul unei foste dansatoare, care îi pregăteşte pentru această nouă meserie.
Cipsuri şi dale este, aşa cum spune regizorul ei Cristian Nedea, o comedie “Cu un fost muncitor la o fostă fabrică de confecţii, care se întâlneşte cu alţi doi foşti muncitori, actualmente hoţi de cărămizi din clădiri neterminate, în barul deţinut de o fostă animatoare de club, pe marginea unei mereu actuale halbe cu bere. Şi, totodată, pe marginea prăpastiei. Fără job, fără familie sau cu familia în curs de dizolvare, fără perspective. Şi, totuşi, cu atâta seninătate”.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.