Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Care-i fruntea?

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB)

Miercuri, 9 Decembrie 2015, începând cu ora 18:30, în Aula Mare a Facultăţii de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) va avea loc spectacolul cartitabil intitulat Care-i fruntea?, ediția a IX-a.

Ca în fiecare an dorim să surprindem în preajma sărbătorilor de iarnă un moment autentic românesc bogat în tradiții și emoții. Scopul nostru este acela de a-i stârni pe cei din jurul nostru să își etaleze cu mândrie obiceiurile și porturile populare. Evenimentul este presărat cu o serie de momente inedite conturate de voluntarii OST-ului care caută să evidențieze autenticitatea a trei zone etnografice din România (Ardeal, Moldova și Maramureș) dar și o licitație de produse tradiționale în schimbul unor donații.

În spatele acestui spectacol misiunea noastră este aceea de a strânge donații pentru diferite cazuri sociale. Cu alte cuvinte noi ne propunem să sărim în ajutorarea Centrului de servicii sociale „Sfânta Veronica”, în cadrul căruia funcţionează o casă de tip familial destinată ocrotirii copiilor în regim săptămânal, Centrul de formare a deprinderilor pentru viaţă independentă, Casa specială „Sfântul Nectarie”, Centrul maternal destinat adăpostirii temporare a mamelor care, se confruntă cu situaţii de criză, neavând casă sau fiind alungate cu copiii. Totodată dorim să facem donații Căminului pentru bătrâni „Sfânta Maria”, care are ca scop ocrotirea în regim rezidenţial a persoanelor vârstnice.

Cei dornici de a lua parte la o seară de colinde alături de invitații noștri Irina Someșan, Angela Mandrusca, Crucița Cistelecan și ansambluri de dans popular, însoțite de atmosferă plăcută a șezătorilor din trecut și de a gusta la final din sarmale, cozonaci și alte produse tradiționale.

Evenimentul este organizat de Organizația Studenților pentru Turismul (OST) Românesc.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.