Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Business Smart School 2015

Data
Loc
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB)

În perioada 13-19 Septembrie 2015, Business Smart School Cluj-Napoca, vine în sprijinul tinerilor cu o nouă ediţie pe tema Business, Strategy, Succes = Management.

Business Smart School este un proiect de tradiție al Organizaţiei Studenţilor Economişti din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, aflându-se deja la cea de-a opta ediţie. Acest eveniment oferă studenților oportunități de dezvoltare și de a descoperi ce înseamnă cu adevărat mediul de afaceri, atât din punct de vedere teoretic cât și dincolo de acest înțeles.

Cele 6 zile vor fi dedicate ideilor bazate pe experienţe personale ale antreprenorilor invitaţi, metode de aplicat de oricine care vrea să construiască un business şi clarifică cum să acţionăm atunci când resursele pentru a începe business-ul lipsesc, iar multe nevoi nu sunt îndeplinite.

Fiecare participant are posibilitatea de a intra în contact mult mai ușor cu oameni care au experiență în spate fiind o oportunitate foarte bună de a primi sfaturi, de a stabili legături cu persoane ce îl pot ghida în drumul său spre succes.

Ca o completare a programului de activităţi, organizatorii au pregătit şi activităţi outdoor, toate acestea cu scopul de a oferi participanţilor oportunitatea de a descoperi cu adevărat “Inima Transilvaniei”.

Un evenimentul susţinut de Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.