Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Bugetarea participativă în Cluj-Napoca. Accesarea fondurilor locale mai aproape de cetățeni

Data
Loc
Bastionul Croitorilor Cluj-Napoca

Miercuri, 30 Martie 2016, începând cu ora 17:00, la Bastionul Croitorilor va avea loc a doua dezbatere publică din cadrul proiectului Talks for change intitulată Bugetarea participativă în Cluj-Napoca. Accesarea fondurilor locale mai aproape de cetățeni.

Accesarea fondurilor locale mai aproape de cetățeni”. Talks for change este un forum de dezbateri între comunitatea clujeană și autorități, ancorat de dinamica culturală, socială și educațională. Prima întâlnire din acest an a avut ca temă de dezbatere „Confuzie si conservatorism. Patrimoniul arhitectural din Cluj-Napoca” și a adus atât invitați de avizați în domeniu, cât și un număr mare de participanți.

Al doilea eveniment din cadrul proiectului reiterează în fața clujenilor tema bugetării participative, în special prin prisma proiectului pilot desfășurat în Cartierul Mănăștur. Vă invităm la o analiză despre esența, beneficiile și insuficiențele bugetării participative, ce s-a făcut deja și ce lipsește din această inițiativă care dorește de fapt aducerea cetățenilor mai aproape de procesul decizional în ceea ce privește alocarea fondurilor.

Gabriel Oniga, Comisia pentru urbanism, amenajarea teritoriului și protecția mediului, Milasan Flavius, Comisia pentru sănătate, muncă, protecție socială, tineret și sport Adi Dohoratu, inițiator al proiectului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.