Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Band for Rent

Data
Access
7 lei
Loc
Gambrinus Live Stage Pub

Vineri, 30 Martie 2012, începând cu ora 20:00, Gambrinus Pub te invită la un concert Band for Rent. Invitaţi: Next şi Anomaly.

Pe seara de vineri, 30 martie, ora 20:00 prezenţa obligatorie în Gambrinus Pub(str Unirii nr 25) unde vă vor încânta băieţii plini de voie bună (sau nu?) de la Band For Rent. Trupa va susţine concertul „Dark Edition” din repertoriu, acesta cuprinzănd piese cu un mesaj ceva mai întunecat, precum Cold, Fire, Nothing şi multe altele.

Invitati speciali:

Next – Trupa a fost înfiinţată în vara anului 2009, pe atunci sub numele de The Next Generation. A început cu o serie de covere punk cunoscute. Până în prezent trupa a suferit unele modificari de stil. De la primele piese punk-rock s-a ajuns la un stil mai complex, hard (piesele vechi fiind refăcute). În prezent trupa are în vedere scoaterea unui Demo Cd cu 5 piese.

Anomaly – Trupa a fost înfiinţată la începutul anului 2011. Concertul de lansare a fost în cadrul evenimentului caritabil Ghibstock, editia a II-a in data de 20.05.2011. Cântă momentan piese proprii şi câteva coveruri care vor fi scoase dupa următorul concert.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.