Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Balul Operei

Data
Loc
Opera Națională Română Cluj-Napoca

Sâmbătă, 5 Martie 2016, începând cu ora 18:30, va avea loc evenimentul intitulat Balul Operei.

Într-o cetate milenară, de mare tradiţie europeană, cu un centru universitar de mare prestigiu naţional şi internaţional, propunem, prin BALUL OPEREI 2016, un eveniment dedicat valorilor şi perpetuării unui perimetru select, care reuneşte, an de an, personalităţile vieţii academice, culturale, economice şi politice, ale căror eforturi conjugate duc, în final, la excelenţa în educaţie, cultură, artă şi civilizaţie a întregii comunităţi.

Această ediție a Balului Operei reprezintă o revenire la formatul inițial al evenimentului, în aşteptarea lucrărilor care vor permite extinderea scenei pe toată suprafaţa sălii de spectacol, în spiritul unei manifestări de o asemenea anvergură.

Ediția 2016 a Balului Operei aduce în fața publicului un spectacol în premieră, Musical on Broadway, oferit de Opera Naţională Română, sub bagheta lui Gabriel Bebeșelea și în regia Mihaelei Bogdan. Momentul muzical va fi urmat de tradiţionala Gală a Laureaţilor – decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena şi a titlului de Senior al Cetăţii.

Dupa o pauză de şampanie, colorată muzical , cea de-a doua parte a Balului Operei continuă cu un concert extraordinar, într-un alt registru, dar în același spirit de Broadway, sub genericul Sinatra, susținut de Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band.

Marele Bufet al Balului Operei și recitalul susținut de excepționalul muzician de culoare Irvin Doomes (Statele Unite) pe scena special amenajată din foaier vor face şi din această ediţie una de neuitat.

Amfitrionii Balului Operei 2016 sunt Rareș Bogdan şi Irvin Doomes.

Balul Operei – spectacol de înaltă ţinută, desfăşurat într-un cadru dedicat exprimării şi interrelaţionării propice recompensării talentului, a frumuseţii şi generozităţii – este evenimentul integrat şi aliniat marilor evenimente de gen din Europa.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.