Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Autoworld Transilvania Rally 2013

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 20-22 Iunie 2013, în Cluj-Napoca va avea loc a patra etapa a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Autoworld Transilvania Rally powered by Lubexpert.

Raliul va debuta joi, 20 Iunie 2013, cu prezentarea festivă a echipajelor și a automobilelor de concurs în Piața Unirii din centrul Clujului.

Vineri, 21 Iunie 2013, este o zi dedicată în intregime publicului si spectacolului. În cadrul Supespeciala Făget vor fi două treceri pe această probă mixtă, una la lumina zilei, cu startul la ora 19:43 si una noaptea, la lumina farurilor, cu startul la 22:06, între ele fiind programată o superspecială la Polus Center. În cea mai interesantă parte a specialei Făget, unde poate fi urmarită evoluția concurenților atât pe asfalt cât și pe macadam, va fi organizată o zonă pentru spectatori, cu spații de grătare.

Sâmbată, 23 Iunie 2013, sunt programate probele de casă, care vor face, cu siguranță diferența: clasicele probe de asfalt Tarnița (de la Barajul Tarnița până în Marisel) și Dângău (din Râșca până în Căpușul Mic). Seara, spectacolul se mută în parcarea Polus Center, unde, începând cu ora 18:25 se va desfășura o nouă probă super-specială care va și închide raliul, iar festivitatea de premiere va avea loc la finalul acestei probe, începând cu ora 21:30.

În total Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert are programate zece probe speciale, însumând 139,1 kilometri, lungimea totală a traseului măsurând 449,1 kilometri.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.