Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Un părinte mai bun

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 3-4 Iulie 2013, la Transylvania College Cluj-Napoca vor avea loc două seminarii pentru părinți susținute de Irina PETREA.

Ideea care stă la baza acestui proiect a pornit tocmai din necesitatea părinților de a învăța cum să devină părinți mai eficienți și mai fericiți. A învăța înseamnă a cunoaște, a afla, a căuta în permanență să își cunoască mai bine copiii și să le înțeleagă mai bine nevoile acestora. Cu sfaturi și indrumări bazate pe principii științific demonstrate și întărite de practică, putem să ne creștem copiii sănătoși și fericiți. Fiecare copil și fiecare părinte este unic în felul său, la fel este și relația dintre ei – unică, particulară, specială. Dorința firească a părintelui responsabil și conștiincios de a oferi copilului său tot ceea ce este mai bun poate, uneori, să rămână doar dorință, să nu se împlinească sau să se împlinească parțial. Un părinte mai bun și-a propus să sprijine părinții să devină mai eficienți în atingerea acestui obiectiv, oferindu-le metode și idei alternative de cunoaștere și relaționare cu copiii și de a face față problemelor diverse cu care se confruntă în funcție de particularitățile de vârstă ale copilului.

Program

miercuri, 3 Iulie 2013

ora 17:30
Dezvoltarea emoționala a copiilor

joi, 4 Iulie 2013

ora 17:30
Combaterea violenței și beneficiile educației pozitive

Seminariile durează aproximativ trei ore, sunt interactive, iar la sfârșitul prelegerii participanții îi pot adresa întrebări Irinei PETREA.

Care este investiția necesară? 35 lei taxă de participare per seminar, 50 de lei taxă de participare la ambele seminarii sau 25 lei taxa de participare pentru studenți și elevi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.