Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Ataria

Data
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Miercuri, 27 Februarie 2013, Irish & Music Pub găzduieşte un concert Ataria. În deschidere: Stormbridge & Trapnest.

După ce a „cucerit” America, ocupând mai multe saptămâni poziţia de „cea mai buna trupa rock a saptamanii” si menţinându-se peste 400 zile in top 100 pe chart-urile internationale Road Runner Records (chart-uri cu peste 2000 trupe de gen din intreaga lume), ATARIA va duce acum „lupta de recucerire” a României.

În data de 27.02.2013, în Irish & Music Pub Cluj-Napoca, sub titlul „Battle of the sinners”, ATARIA reincepe oficial seria de concerte destinate teritoriului ţării mamă pentru anul 2013 cu un play-list ce cuprinde atat piese cunoscute din perioada de inceput a trupei, cum ar fi „Ploaia de foc”, „Vulturii”, „Vreau”, „Huliganul”, etc, cât şi piese de pe urmatorul album cunoscute deja pe intreg mapamondul, cum ar fi „The nightmares”, „Ode to the Heroes”, „Give the blow”, „Ready to rock”, „Who cares” sau „No matter”. Este foarte posibil ca una dintre surprize să fie si „Bad idea”- live, piesă ce a beneficiat de mai multe distribuiri din partea unor case de discuri importante din Europa si America fiind si una dintre cele mai contemporane si chiar agresive piese din istoria trupei.

Însă poate cea mai importantă surpriză este „noua formulă veche plus” de scenă, cu toţi membrii fondatori, inclusiv bateristul Gabi Cuceu care a confirmat de curând revenirea în trupa după plecarea lui Hamza.

Din păcate, din lipsă de spaţiu, concertele de club nu permit „desfăşurarea de forţe” caracteristică Atariei, însă trupa promite o prestatie memorabila, asa cum a facut-o de fiecare data pana in prezent.

Nelu B. (voce + chit.solo) – Asteptam cat mai multi fani, pacatosi ai lumii de ieri, de azi si de mâine pentru a confirma inca odata unul dintre sloganele recente ale trupei: The heavy-metal lives on !

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.