Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Andrei Cornea și Daniel Loagăr – Goliciunea e circulară

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 18-26 Mai 2013, Galeria Hangar Cluj-Napoca te invită să vizionezi expoziția de fotografie pe tamburi din lemn reciclat Andrei Cornea și Daniel Loagăr – Goliciunea e circulară.

Proiectul Goliciunea e circulară aduce nudul din zona tabu-ului și îl face subiect discutabil în contextul în care el a fost mereu muză pentru artă. Fotografiile transferate pe tamburi din lemn reciclat, fac publică relația dintre artist și muză, care în fața obiectivului ia o ținută senzuală, dezinvoltă și naturală.

Wood be Nice este o oală în care fierbe continuu o supă în care artiștii Daniel Loagăr și Andrei Cornea aruncă cu sau fără reţetă: imagini şi obiecte, muzică şi forme, poezie şi trăiri – din care ies la iveală lucruri cu care cei doi se identifică. Arta lor este colajul, amestecul şi transformarea a ceea ce este în ceea ce ar putea fi – un fel de revoltă personală a celor doi artiști. Când cuvintele nu le mai ajung și gândurile sunt pe neterminate, arta lor se compune si se descompune prin fotografie și transfotografie, obiecte pierdute sau aruncate, poezie, muzică, street-art, iubire.

Photo România (PHR) este cel mai important festival de fotografie din Europa de Est, adunând la Cluj invitați din 20 de țări, fotografi internaționali de renume și peste 100.000 de entuziaști ai fotografiei. A treia ediție a festivalului propune fotografilor și iubitorilor de fotografie 75 de evenimente:expoziții și vernisaje, cursuri și workshop-uri de fotografie, concursuri foto, concerte și alte evenimente foto neconvenționale.

Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă, 18 Mai 2013, începând cu ora 20:00.

Evenimentul este orgaizat alături de Atelierul Wood be Nice.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.