Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

AIDA

Data
Access
gratuit
Loc
Piața Unirii Cluj-Napoca

Sâmbătă, 5 Iulie 2014, începând cu ora 20:00, în Piaţa Unirii Cluj-Napoca va avea loc spectacolul intitulat AIDA organizat de Opera Naţională Română Cluj-Napoca.

Evenimentul va fi o premieră pentru România, având în vedere desfăşurarea de forţe antrenate: 55 instrumentişti, 60 corişti, 10 solişti, 40 de balerini, 20 tehnicieni. De asemenea, AIDA va fi cel mai mare spectacol de operă din ţară, organizat în aer liber.

Ineditul la acest eveniment îl constituie faptul că clujenii fac figuraţia spectacolului. Este vorba despre 450 de figuranţi voluntari participanţi, care vor avea parte de o experienţă unică.

Organizatorii caută în continuare voluntari pentru realizarea unei cercetări de marketing în timpul spectacolului. Cei care doresc să participe sunt invitaţi să trimită cererile prin email la adresa pr@operacluj.ro.

Spectacolul de operă de sâmbătă seara face parte din proiectul amplu AIDA – Opera pentru Cetate, al Operei Naţionale Române Cluj-Napoca. Proiectul este finanţat de Primăria Cluj-Napoca cu suma de 70.000 de lei şi are care scop promovarea culturii în rândul publicului clujean.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.