Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

AEGEE Cluj-Napoca (1991-2011)

Data
Access
gratuit
Loc
Bastionul Croitorilor Cluj-Napoca

Vineri, 20 Mai 2011, începând cu ora 19:00, Bastionul Croitorilor Cluj-Napoca va fi gazda Galei Aniversară a AEGEE.

Anul acesta AEGEE Cluj-Napoca împlineşte 20 de ani de existenţă şi activitate! În data de 20 Mai 2011, la Bastionul Croitorilor va avea loc o recepţie, o prezentare specială a AEGEE Cluj-Napoca şi un concert inedit.

Aniversarea va continua cu petrecerea tematică Act like a Movie Star!, ce va avea loc în noul Act Café (strada Clinicilor, numărul 41), începând cu ora 22:00. Organizatorii promit o seară elegantă, pe covorul roșu, cu muzică bună și invitați unul si unul: prieteni, asociații studentești din cluj, ONG-uri, alumni și membri AEGEE din toate antenele din România.

AEGEE Cluj-Napoca s-a constituit în 9 Mai 1991, de ziua Europei, marcând astfel idealul organizaţiei, de liberă mobilitate şi eliminare a prejudecăţilor legate de diferenţele istorice si sociale ale Europei Centrale şi de Est. Asociaţia a fost prima antenă AEGEE Europe din România şi printre primele din Europa Centrală şi de Est. Organizaţia are statut de antenă autonomă, nonprofit şi se bazează pe munca voluntară a membrilor săi.

Organizaţia noastră are o orientare multiculturală şi interdisciplinară, numărând membri de la toate facultăţile şi universităţile din Cluj-Napoca cât şi din alte oraşe. Astfel, AEGEE Cluj-Napoca se adresează tuturor studenţilor indiferent de profilul lor academic, încurajând în acelaşi timp schimburile culturale şi oferind posibilitatea de a cunoaşte alţi studenţi din culturi şi ţări diferite, de a organiza şi susţine proiecte împreună, de a promova o Europă unită, fără prejudecăţi.

Printre principalele principii şi valori promovate se numără cooperarea interstudenţească, voluntariatul, comunicarea şi munca în echipă. În acelaşi timp, susţinem principalii piloni AEGEE Europe: schimbul intercultural, pace şi stabilitate, educaţia superioară, cetăţenia activă.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.