Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

8 Strings Jazz Concert

Data
Loc
Reactor

Vineri, 8 Aprilie 2016, începând cu ora 20:00, Reactor Cluj-Napoca te invită la spectacolul intitulat 8 Strings Jazz Concert susținut de Delia Ivan (voce) și Marian Bălan (chitară).

Delia Ivan și Marian Bălan gravitează în jurul genurilor de jazz standard, bossa nova, evergreen, piese romanești și soul. O relatie în timp real, pe placul celor care optează pentru spontaneitate creativă. Delia și Ivan nu te întâmpină cu un limbaj pop-alambicat, ei te imersează direct într-un imaginar eroic și entieroic de tonuri și nuanțe.

Provenind din medii muzicale și formații diferite, aceștia ajung să fie colegi la Academia de Muzică „Gheorge Dima” în 2014. De atunci încolo, conceptul și inovația creativă a celor doi sunt pue în Delia Ivan și Marian Bălan gravitează în jurul genurilor de jazz standard, bossa nova, evergreen, piese romanești și soul. O relatie în timp real, pe placul celor care optează pentru spontaneitate creativă. Delia și Ivan nu te întâmpină cu un limbaj pop-alambicat, ei te imersează direct într-un imaginar eroic și entieroic de tonuri și nuanțe.

Provenind din medii muzicale și formații diferite, aceștia ajung să fie colegi la Academia de Muzică „Gheorge Dima” în 2014. De atunci încolo, conceptul și inovația creativă a celor doi sunt pue în

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.