Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

8 ani de Polus

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Sâmbătă, 10 Octombrie 2015, Polus Center Cluj sărbătorește opt ani de la inaugurare.

Cei mai mici prieteni ai Polus Center se vor distra copios în Labirintul Hobbiților, ce va fi amplasat în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta centrului comercial.

În plus, spre deliciul celor mici, începând cu ora 14:00, în centrul comercial îşi vor face apariția îndrăgitele personaje de desene animate Angry Birds, Minions, Minnie și Mikey Mouse.

Și cum nu este petrecere fără muzică și distracție, începând cu ora 19:00, clienții centrului comercial vor dansa şi vor cânta împreună la mega concertul aniversar alături de trupa Voltaj și Loredana Groza.

”Povestea Polus Center a ajuns la cel de-al optulea capitol. Au fost 8 ani în care Polus Center Cluj a cunoscut o creștere durabilă pe toate planurile. Centrul comercial și-a îmbunătățit constant oferta de servicii și portofoliul de branduri, în funcție de necesitățile și cerințele clienților săi, consolidându-și astfel poziția de cel mai bun loc pentru cumpărături şi de petrecere a timpului liber din regiune. Mulțumim tuturor clienților și partenerilor noștri pentru toți acești ani în care ne-au fost alături. Pe 10 Octombrie 2015, vă așteptăm să petrecem împreună aniversarea celor 8 ani plini de momente speciale ”, a declarat Răzvan Alistar, PR Officer al Polus Center Cluj.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.