Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ziua Mondială a Alimentației, sărbătorită la expoziția OUR BODY: Universul Interior

Data publicării
Categoria

Vineri, 16 Octombrie 2015, expoziția OUR BODY: Universul Interior sărbătorește Ziua Mondială a Alimentației cu promoții la bilete și analiza compoziției corporale, oferită gratuit de nutriționist-dietetician Luisa Florea.

Vineri, 16 octombrie, de Ziua Mondială a Alimentației, cei care vor cumpăra două bilete de adult, vor primi al treilea bilet gratuit. Prețul unui bilet de adult este de 45 lei. În plus, în intervalul 17:00 – 20:00, vizitatorii vor putea beneficia de analiza compoziției corporale, oferită de nutriționist-dietetician Luisa Florea.

Între orele 17:00 și 20:00, nutriționistul Luisa Florea va oferi vizitatorilor expoziției, în mod gratuit, analiza compoziției corporale care determină cu exactitate o serie de date esențiale pentru evaluarea statului nutrițional: greutatea, indicele de masă corporală, procentul de masă grasă și masă musculară, numărul de calorii necesar zilnic în funcție de vârstă, greutate și înălțime.

Luisa Florea este nutriționist dietetician la centrul de recuperare medicală și remodelare corporală Vital Med Plus, grădinițele Țăndărică și vicepreședintele Clubului Sportiv SanoSport. De asemenea, organizează ateliere de gătit pentru copii și cursuri de nutriție pentru femeile însărcinate la Școala Mamei. Motto-ul ei este „Nu te pot învăța ce să faci, te pot învăța doar ceea ce sunt. Alege corect! Alege sănătatea!”.

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. În cele 9 galerii ale expoziției, vizitatorii pot vedea efectele obezității și ale altor afecţiuni cauzate de o alimentație nesănătoasă precum cele cardiovasculare, diabetul, afecţiunile gastro-intestinale, dar şi anumite forme de cancer. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.