Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Ziua Internațională a Cafelei, sărbătorită la Iulius Mall Cluj cu evenimente aparte

Data publicării
Categoria

Fiecare zi începe cu o cafea! Dacă eşti fan al licorii energizante, eşti invitatul Iulius Mall Cluj la evenimentele speciale organizate în perioada următoare. În acest an, Ziua Internaţională a Cafelei este marcată prin activităţi a căror vedetă este băutura neagră, dar şi prin premii savuroase.

Până pe 4 Octombrie 2015, cei pasionaţi de relaxare în compania cafelei pot participa la tombola specială a toamnei. Toţi cei care cumpără produse pe bază de cafea din locaţiile participante vor intra automat în extragerile înmiresmate. Cei mai norocoşi trei clienţi vor fi răsfăţaţi, în urma tragerii la sorţi din 30 Septembrie 2015, cu vouchere la Black Cock, iar alţi trei vor fi premiaţi pe 4 Octombrie 2015, cu vouchere la Coffee Beans.

În perioada 29 Septembrie 2015 – 4 Octombrie 2015, clujenii care apreciază arta vor putea admira o expoziţie inedită cu aromă de cafea. Coffee Couture – Trending Coffee Beans prezintă rochii realizate manual, din boabe de cafea. Astfel, în Atrium, cei care vor să cunoască tendinţele fashion transpuse prin intermediul boabelor perfect rumenite vor vedea ţinute cu lungimi variate şi miros îmbietor. Expoziţia este realizată cu sprijinul Coffee Beans, care a oferit boabele de cafea.

Vineri, 2 Octombrie 2015, este ziua al cărei laitmotiv este licoarea neagră. De la ora 10.00, clujenii sunt aşteptaţi la Barista Show. În Atriumul Iulius Mall vor fi prezenţi specialiştii cafenelelor Black Cock şi Coffee Beans, care îi vor încânta pe clienţi cu degustări gratuite de cafea. În acelaşi timp, publicul va avea ocazia să descopere tehnicile şi arta pregătirii cafelei şi desenului spectaculos barista. În aceeaşi zi, de la ora 17:00, toţi cei care vor să îşi pună în valoare imaginaţia şi îndemânarea sunt invitaţi la Do It Yourself Coffee Workshop. Vor putea participa la ateliere de creaţie, realizând decoraţiuni din boabele de cafea Coffee Beans.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.