Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Zile și Nopți are un nou format grafic și editorial

Data publicării
Categoria

Începând cu data de 30 Septembrie 2011, revista Zile şi Nopţi Cluj şi-a reorganizat structura pentru a face loc unor secţiuni noi şi unui număr (şi) mai mare de cronici asumate despre locuri, filme, mâncăruri, promoţii şi lucruri de făcut prin oraş.

Schimbările implementate începând cu ediţia din 30 septembrie (care va avea 76 de pagini, la un tiraj de 10.000 de exemplare) se datorează în mare parte feedback-ului primit de la cititori, parteneri şi de la clienţi. Deşi revista are acum un conţinut uşor schimbat, informatiile sunt mult mai bine structurate, orientarea cititorului spre subiectul de interes major fiind mai ușoară.

Astfel, revistei i-au fost adăugate rubrici noi precum Oraşul la preţ redus (unde cititorii află care sunt petrecerile cu intrare liberă, unde găsesc cele mai mari reduceri ale săptămânii şi ce restaurante au cel mai bun meniu de prânz), rubrici de noutăţi de carte, muzică şi DVD, sănătate, rubrica ecologică Salvează Planeta (unde cititorilor li se furnizează informații legate de Clujul plasat într-un context eco). Editorialele, ştirile şi recomandările sunt plasate la începutul şi sfârşitul revistei, în două secţiuni simetrice. Miezul revistei este format din secţiunile de liste şi recenzii: cronici de film, listele filmelor recomandate de echipa Zile şi Nopţi, recenzii de restaurante, cluburi şi baruri. Aceste schimbari în structura editorială confirmă practic poziția de lider de piață pe segmentul revistelor de timp liber, ultima schimbare de acest gen fiind făcută în 2009.
Zile și Nopti, cea mai mare reţea de reviste de timp liber, este prezentă pe piaţă în 23 de ediţii şi distribuită gratuit în peste 6.000 de locaţii din cele mai importante oraşe şi zone turistice ale ţării, având un tiraj lunar de 700.000 de exemplare în întreaga ţară.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.