Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

URSUS Fără Alcool, alături de Bogdan Marişca şi Sebastian Iţu în Campionatul Naţional de Raliuri

Data publicării
Categoria

În sezonul 2012, URSUS Fără Alcool păşeşte în Campionatul Naţional de Raliuri alături de Napoca Rally Academy, susţinându-i pe pilotul Bogdan Marişca şi pe copilotul său, Sebastian Iţu, în lupta pentru titlul de campion naţional absolut. Experienţa intensă a unei competiţii în care lupta se dă la secunde şi în care nevoia pilotului de a fi mereu concentrat este una imperativă, este promisiunea pe care URSUS Fără Alcool o face tuturor iubitorilor de adrenalină.

Napoca Rally Academy este echipa campioană din sezonul 2011. Înfiinţată în 2007, pe lângă activitatea sa competiţională din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, a dezvoltat şi o platformă destinată cursurilor de conducere defensivă şi a celor de pilotaj sportiv.

Cu un background solid în care se regăseşte titlul de Campion Naţional Absolut obţinut de două ori până în prezent, echipa formată din Bogdan Marişca şi Sebastian Iţu a reuşit în sezonul 2011 din Campionatul Naţional de Raliuri să fie foarte aproape de câştigarea unui alt titlu, terminând pe locul secund. În ceea ce priveşte sezonul 2012, Bogdan Marişca şi Sebastian Iţu concurează pe o maşină nouă, un Subaru Impreza N15 R4. Echipajul este încrezător, iar unul dintre obiectivele principale este păstrarea titlului de campioni la echipe.

Emoţiile startului într-un nou sezon al Campionatului Naţional de Raliuri ne-au cuprins şi pe noi, mai ales că anul acesta evoluăm pe o nouă maşină, un Subaru Impreza N15 R4. Sper ca împreună cu Sebi Iţu, să ne adaptăm cât mai repede la ţinuta de drum a noii maşini. Bineînţeles că ne dorim o clasare cât mai bună la sfarşitul raliului, care s-ar traduce şi în puncte importante pentru echipă, păstrarea titlului la echipe fiind unul dintre obiectivele noastre principale în 2012, a spus Bogdan Marişca.

Noi credem că experienţa intensă este compusă din cele mai alese ingrediente: responsabilitate şi mult talent, de unde şi dorinţa de a-i susţine pe Bogdan şi Sebastian în acest campionat. Faptul că echipa este din Cluj confirmă încă o dată legătura puternică pe care o avem cu oraşul unde bate inima URSUS. De aceea, sponsorizarea echipei lui Bogdan este o alegere firească pentru noi. Împartăşim cu Napoca Rally Academy aceeaşi viziune, iar de cei doi campioni ne leagă speranţa că în acest sezon vor fi cei mai buni, declară reprezentanţii URSUS.

Dintre sporturile automobilistice din Romania, raliul este cel mai mediatizat. Concursurile se desfasoară în mai multe oraşe din ţară, iar sezonul 2012 numară opt etape, trei pe asfalt şi cinci pe macadam.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.