Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

UNTOLD scoate joi o nouă serie de cinci mii de abonamente pentru ediția a II-a a festivalului

Data publicării
Categoria

UNTOLD pune în vânzare încă o serie de cinci mii de abonamente pre-sale, joi, 12 Noiembrie 2015, începând cu ora 17:00.

Abonamente vor fi de această dată disponibile și celor care nu s-au pre-înregistrat pe site-ul festivalului.

Fanii au la dispoziție două platforme de unde le pot achiziționa: site-ul festivalului, untoldfestival.com, pentru cei care optează pentru abonament printed at home și eventim.ro, pentru cei care doresc să-și ridice abonamentul dintr-unul din magazinele rețelei Eventim.

Prețurile abonamentelor diferă în funcție de tipul de utilizator. Un fan care s-a pre-înregistrat pe sitetul festivalului și deține un cod valid, va putea să își achiziționeze în baza codului primit, Abonamentul de patru zile pre-sale, la prețul de 275 lei + taxe. În schimb, utilizatorii care nu s-au înregistrat pe site și nu dețin cod, vor avea acces și ei la abonamente de patru zile pre-sale, la prețul de 300 lei + taxe. De asemenea, este disponibil și un număr limitat de abonamente VIP la prețul de 500 lei + taxe. Fanii au acum ultima șanșă să își folosească codurile de reducere primite în urma pre-înregistrărilor pe site și sunt încurajați să își nominalizeze în continuare artiștii preferații pe untoldfestival.com, chiar daca perioada de înregistrare pentru coduri de reducere se încheie.

Pentru UNTOLD 2016 vor fi disponibile un total de 55.000 de abonamente de patru zile, iar prețul acestora va crește progresiv, până la 450 lei + taxe, pe măsură ce se apropie festivalulul sau sunt prezentați artiștii din line-up. După atingerea pragului de 55.000 de abonamente, fanii își vor putea achiziționa doar bilete de câte o zi. UNTOLD 2016 se pregătește pentru o creștere usoară a traficului general, estimând un total de 300.000 de festivalieri în cele patru zile.

Rapiditatea cu care s-au vândut primele două serii de abonamente reprezintă o premieră pentru orice festival organizat în România, iar acest aspect poziționează UNTOLD în aceeași ligă cu marile festivaluri din străinătate, unde fanii se înscriu pe liste de așteptare pentru a avea acces la bilete. Apreciem nerăbdarea lor și abia așteptăm să le demonstrăm că încrederea pe care ne-o arată acum, ne impulsionează să pregătim ediția a doua la cel mai înalt nivel posibil, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

Ediția a doua UNTOLD va avea loc în 4-7 August 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cele mai mari nume din topurile muzicale internaționale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.