Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Donăm împreună, UBB dă startul

Data publicării
Categoria

Universitatea Babeş-Bolyai în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj organizează în perioada 17-20 Noiembrie 2015 sesiuni de donare de sânge adresate studenţilor şi nu numai.

Campania de faţă îşi propune o acţiune de donare, pe durata a 4 zile, organizată la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.19). Donatorii se pot prezenta la Centru între orele 7:30 – 13:00.

Donăm împreună, UBB dă startul″ reprezintă un program coerent de informare şi educare a studenţilor pe tema donării de sânge. Dorim ca alături de organizaţiile studenţeşti şi alţi parteneri să creăm un comportament în favoarea donării de sânge, ca un act de responsabilitate şi un gest de implicare în comunitate, a declarat Paul Fărcaş, purtător de cuvânt al UBB.

În cadrul primei ediţii a campaniei ,,Donăm împreună, UBB dă startul”, desfăşurată în perioada 31 Martie 2015 – 2 Aprilie 2015, au donat 81 de persoane, în cadrul unității mobile de donare de sânge. Având în vedere că sângele unui donator poate salva 3 vieţi, putem spune că în urma acestei campanii, iniţiate de Universitatea Babeș-Bolyai, 243 de persoane au putut beneficia de sângele donat de studenţii UBB.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând următorul formular. Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.

Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, CSUBB, OSUBB, GUTENBERG, KMDSZ, şi Cluj School of Public Health.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.