Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

UBB reduce tarifele de cazare pentru participanții la proiectele finanțate din fondurile proprii

Data publicării
Categoria

În fiecare semestru, Universitatea Babeș-Bolyai încurajează grupurile de studenți și organizațiile non-guvernamentale din cadrul UBB să dezvolte inițiative destinate studenților, prin participarea la Concursul de proiecte pentru finanțarea din fondurile proprii.

Începând cu acest semestru, tarifele de cazare pentru participanții la proiectele finanțate din fondurile Universității vor fi de trei ori mai mici. Înainte de această decizie, tariful de cazare în căminele studențești era calculat conform planului tarifar în regim hotelier, dar în urma negocierilor purtate cu Consiliul Studenţilor tarifele de cazare vor fi aceleași cu cele percepute studenților UBB în timpul anului universitar.

De asemenea, vor beneficia de o reducere a tarifelor de cazare și elevii participanți la școlile de vară organizate de UBB și finanțate prin intermediul concursului de proiecte.

Iniţiativa Consursul de proiecte este unică la nivel naţional, fiind un proiect-pilot în rândul universităților din România, menit să devină un exemplu de bune practici și să fie multiplicat în cadrul altor universități din spațiul autohton. Rectoratul UBB a implementat, încă de la începutul anului 2013, o metodologie pentru finanţările acordate diferitelor proiecte organizate de studenţii din Universitatea Babeş-Bolyai.

Regulamentul privind regimul susţinerii proiectelor organizațiilor non-guvernamentale studențesti şi a echipelor de studenţi care își desfășoară activitatea în interesul studenților din cadrul Universității Babeș-Bolyai poate fi consultat pe site-ul oficial.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.