Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

UBB pune accent pe studiul dezvoltării teritoriale

Data publicării
Categoria

Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitătii Babeş-Bolyai Cluj oferă posibilitatea studierii problemelor legate de dezvoltarea şi politicile regionale prin înfiinţarea unui Centru pentru Studiul Dezvoltării Teritoriale (CSDT).

Deviza CSDT este „Creativitate şi Implicare pentru Comunitate”, deoarece scopul său principal este să participe la ameliorarea condiţiilor de viaţă ale comunităţii. Prin proiecte locale, naţionale sau internaţionale, prin organizarea unor meta-cursuri sau a unui forum regional, la care sunt invitaţi toţi actorii regionali dintr-un domeniu, acest Centru doreşte ca experienţele şi cunoştinţele generate la nivel regional să fie împărtăşite cu cât mai mulţi dintre concetăţeni, spune directorul CSDT, lect. univ. dr. Radu Barna.

Prin implicarea studenţilor, a doctoranzilor şi a cadrelor didactice cu diverse specializări CSDT se doreşte a fi o structură multidisciplinară, cu misiunea clară de a realiza şi promova cunoaşterea de bază şi aplicată asupra teritoriilor româneşti şi europene.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.