Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Turneu naţional pe BEAT-uri J&B

Data publicării
Categoria

J&B, whisky-ul celor mai reuşite party-uri, porneşte în turneu naţional pe BEAT-uri antrenante, continuând tradiţia organizării celor mai surprinzătoare petreceri, într-o nouă campanie, THE BEAT!, sub conceptul Start a party!. Din 5 Martie 2011, timp de șase săptămâni, BEAT-urile trupei Sensor vor arunca în aer petrecerile J&B din Braşov, Cluj, Iaşi, Sibiu, Constanţa şi Bucureşti.

Start a party cu THE BEAT! oricum, oriunde şi pentru oricine pentru că orice party poate începe spontan, cu doar un simplu BEAT. BEAT-uri care ne invadează de cum intrăm într-un club sau BEAT-uri pe care oricine le poate descoperi, oriunde: în casă, la birou, pe stradă, în club. BEAT-uri create de oricine din tot ce ne înconjoară: sunetul tastaturii, bătaia creionului pe birou, paşii pe holuri sau paharele ciocnindu-se. Astfel, J&B a identificat ingredientele principale ale celor mai reuşite petreceri: BEAT-urile însoţite de atitudinea potrivită, bună dispoziţie, oameni şi băutura preferată.

Românii sunt deja familiarizaţi cu petrecerile pe care J&B le organizează, de aceea, în fiecare an vrem să-i surprindem prin party-uri din ce în ce mai inedite şi să continuăm să le dovedim că ei sunt elementul principal al oricărei petreceri. Prin Start a party cu the Beat! încercăm să arătăm că este nevoie doar de puţină imaginaţie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde şi oricând, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.

Petrecerile THE BEAT vor începe în cele mai hot cluburi din ţară şi se vor încheia în Bucureşti, nu înainte de a cuprinde campusurile studenţeşti, barurile şi cluburile ce vor vibra pe ritmurile trupei Sensor, care va organiza jam sessions în cele mai tari baruri din ţară cu o zi înainte de startul oficial al fiecărei petreceri.

BEAT-uri, Sensor, lumini, outfit-uri originale şi nu numai sunt doar câteva dintre surprizele celor mai tari petreceri J&B. Inedit, antrenant şi uimitor!

Ca în fiecare an, J&B va recomanda participanţilor la petrecerile The BEAT să consume produsele sale în mod responsabil prin mesaje distribuite în locaţii şi în jurul acestora. Let’s start the party, let’s feel the BEAT!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.