Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Stand Up In The City cu Teo

Data publicării
Autor
Ștef

Să nu îmi spuneți de Seinfeld și nici de comparații între stand-up-ul românesc și cel internațional. Nu știu nimic despre fenomen și nici n-aș putea să îmi dau cu părerea. Pot să vă spun doar atât: Teo a făcut senzație la Cluj.

Stand-up comedy cu Teo

Cu un public diferit față de fosta locație, ceva mai mulți studenți și cu o sală plină, Teo a început spectacolul printr-o discuție legată de diferența între Bulgari și Români. Pe principiul să moară și capra vecinului, românii se compară mereu cu bulgarii. Chiar și atunci când e vorba de hotelurile de la malul mării sau despre indicatorii nivelului de trai măsurați de UE.

Stand-up comedy cu Teo

Discuția s-a extins apoi la problema legată de Covasna sau Harghita. Teo spunea că ar fi interesant să asistăm la niște proteste din partea lor. Și… când ies ei în stradă, noi să le intrăm în casă. Partea interesantă e modalitatea prin care câteva județe de origine ungară, înconjurate de români își doresc independența. E ca și cum din mijlocul unei mulțimi să începi să înjuri. Normal ar fi, să stai la intrare și să arunci cu blesteme… măcar să ai posibilitatea de a fugi.

Stand-up comedy cu Teo

Dacă s-a vorbit de vecini, trebuia să discutăm și despre Republica Moldova. De acolo am avea beneficii suplimentare: un val de femei superbe la pachet cu bărbați ce au mușchi bio (adică făcuți după căratul unui sac de cartofi pe o distanță de cel puțin 6 km).

Discuțiile au ajuns la scandalurile între țigani privite ca un eveniment de PR (pentru că mereu sunt două găști foarte mari, cu multe cuțite și un singur rănit) sau la sexualitatea lui Cătălin Botezatu (că doar nu și-ar fi pus mintea cu Smărăndescu – ce ar putea să îi facă Botezatu, să îi pună o broșă care nu i se asortează?).

Stand-up comedy cu Teo

Pe lângă acestea, mi-a plăcut foarte mult interacțiunea cu publicul, spontaneitatea și prezența de spirit. Au fost câteva persoane care intrat în jocul lui Teo și într-un mod amuzant și diplomatic au reușit să stârnească râsete chiar și din discuții aparent banale.

În încheiere, Teo a transmis un mesaj pentru cititorii OrasulCluj.ro și a anunțat următorul spectacol ce urmează să se desfășoare în aceeași locație pe data de 26 Octombrie 2010.


Poze realizate de Cristina MĂRCULESCU.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.