Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Sony inaugurează un nou magazin Sony Center în Polus Center Cluj

Data publicării
Categoria

La sfârșitul acestei săptămâni Sony va inaugura cel mai nou magazin din rețeaua Sony Center din România, în Polus Center Cluj. Sony Smartwatch 2, Xperia Z1, Sony QX10 și Sony QX100 vor fi disponibile în magazin.

Vineri, 22 Noiembrie 2013, la Polus Center va avea loc deschiderea celui mai nou magazin din rețeaua Sony Center din România.Cu un design avangardist, ce respectă specificul tuturor magazinelor din Europa, noul magazin oferă clienților cea mai nouă gamă de produse, de la smartphone-ul Xperia Z1, Sony SmartWatch 2, la a doua generație a camerelor de acțiune Sony Action Cam, camerele foto pentru smartphone Sony QX10 și QX100, dar și televizoare sau media playere.

Noul magazin are o suprafață de 64 de metri pătrați și dispune de o amenajare ce permite interacțiunea directă a vizitatorilor cu produsele expuse. O echipă de consultanți Sony va ajuta clienţii să aleagă dispozitivul potrivit şi le va oferi sfaturi şi informaţii în legătură cu utilizarea produselor Sony sau referitoare la cele mai recente lansări.

Magazinul va fi situat în apropierea intrării întâi a centrului comercial, lângă magazinul Sofiaman.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.