Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Se redeschide Patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Pentru al cincilea an consecutiv, Iulius Mall Cluj invită transilvănenii la cel mai feeric vis de iarnă: Patinoarul Ice Dream!

Arena de gheaţă va fi deschisă joi, 1 Decembrie 2011, la ora 12:30, pentru a redeveni – şi în această iarnă – principala destinaţie de distracţie în aer liber din Cluj-Napoca. Pe acelaşi amplasament (parcarea exterioară a shopping-mall-ului) şi cu aceleaşi tarife, patinoarul aşteaptă amatorii splendidului sport alb de luni până vineri, între orele 12.30 şi 21.30, iar sâmbăta şi duminica între orele 10:00 şi 21:30. Doar în timpul săptămânii, intervalul orar 14:00 – 18:00 este dedicat copiilor şi tinerilor care fac cursuri de patinaj, în rest, arena de gheaţă aparţinând publicului.

Preţurile au rămas neschimbate faţă de anul trecut: 7 lei / copil şi 12 lei / adult pentru o oră şi jumătate pe gheaţă. Închirierea patinelor este 8 lei, iar ascuţitul şinelor de pe ghetele proprii tot 8 lei.

Patinoarul se deschide joi, la ora 12.30. Primii pe gheaţă vor intra clienţii îndrăgostiţi de acest sport de iarnă. În intervalul 14.00 – 17.30, Ice Dream a pregătit un spectacol oferit de elevii Clubului Sportiv de Patinaj Cluj-Napoca.

Cel mai frumos şi atractiv patinoar din Cluj-Napoca, Ice Dream, are o suprafaţă de 1.200 mp (comparabil ca dimensiuni cu cel amplasat în faţa Primăriei Parisului, Hôtel de Ville), o capacitate de 250 de persoane şi dispune de 400 perechi de patine de închiriat, stocul fiind reînnoit. Patinoarul de la Iulius Mall va fi funcţional atât cât vremea se menţine friguroasă, cel mai probabil până în luna martie 2012.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.