Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Lights Out & Mojo Barrel

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Sâmbătă seară, Irish & Music Pub a găzduit concertul a două dintre cele mai faine tinere trupe clujene, şi anume Lights Out şi Mojo Barrel.

Concertul a început cu ceva întârziere, astfel că Lights Out au urcat pe scenă în jurului orei 22:00, în faţa unui public suficient de numeros încât pub-ul să nu arate pustiu. Încă de la primele note, s-a simţit că au crescut ca şi formaţie, prezentându-se cu un sound mult mai rafinat, mai complex şi bine pus la punct.

Trupa s-a prezentat impecabil pe scenă, mult mai încrezători, reuşind să captiveze publicul întru totul. S-au descurcat foarte bine în formulă de 4, rolul bassistului fiind preluat alternativ de către cei doi chitarişti. M-am bucurat să văd că în setlistul lor au predominat compoziţiile proprii iar coverurile au căzut pe planul secund. You’ve Got the Love (Florence and the Machine) rămâne totuşi o prezenţă constantă în concertele Lights Out, fiind piesa cu care Teo (solista) a reuşit să dea tot Clujul pe spate anul trecut.
Singurul reproş pe care îl am legat de prestaţia de ieri ar fi faptul că nu s-a înţeles mare lucru din ce s-a spus între piese.

După o scurtă pauză, a venit rândul celor de la Mojo Barrel să ne înveselească seara mohorâtă de decembrie. Amestecul lor de blues, indie, funk şi rock’n’roll , chitară săltăreaţă şi voce puternică, a reuşit să pună publicul în mişcare, astfel că, deşi există ca trupă de mai puţin de un an, au reuşit să îşi contureze deja un stil propriu.

Ceea ce e de apreciat la ei este că, deşi setlistul a conţinut în proporţii aproximativ egale preluări şi compoziţii proprii, au reuşit să îşi pună amprenta pe fiecare dintre coverurile interpretate. Puţini au fost în sală care să nu danseze şi cânte alături de ei pe Backdoor Man (The Doors) şi Come Together (The Beatles). Din piesele proaspăt scoase din butoiul cu mojo menţionez electrizanta Mojam, Howling at the Moon, Meet Me at the Fire Exit, Black Olives sau aproape-balada Dirty Waters.

Pentru cine i-a ratat, sau doreşte să îi vadă din nou, nu mai este mult de aşteptat, deoarece băieţii vor cânta în deschidere la Toulouse Lautrec, vineri în Flying Circus Pub.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.