Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Sanofi va dona 6.700 lei pentru renovarea Spitalului de Copii Cluj

Data publicării
Categoria

Treisprezece angajaţi ai Sanofi România şi Zentiva, alături de familiile lor, au participat la Bucharest International Marathon 2011, parcurgând împreună peste 300 km, deşi vremea a fost nefavorabilă. Respectându-şi angajamentul făcut, Sanofi va dona 20 lei pentru fiecare kilometru parcurs, respectiv 6.700 lei, pentru susţinerea Fundaţiei Părinţi Clujeni în proiectul de renovare completă a bucătăriei centrale a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca.

Toţi cei care vor să contribuie prin donaţii personale la acest proiect o pot face sunând la 0900.900.800 pentru 2 euro, 0900.900.802 pentru cinci euro sau 0900.900.804 pentru zece euro, numere valabile doar în reţeaua Romtelecom, până la data de 7 Decembrie 2011.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca este o instituţie medicală complexă, de care beneficiază anual circa 130.000 de copii din toată ţara. Scopul proiectului este asigurarea unei alimentaţii sănătoase celor 350 de copii internaţi zilnic, prin renovarea completă şi dotarea bucătăriei centrale, aflată în prezent într-un grad avansat de degradare.

Ne-am mobilizat foarte bine, deşi condiţiile meteo nu ne-au fost prielnice. Gândul că miza este socială şi că mii de copii vor beneficia de pe urma contribuţiei noastre ne-a făcut să nu abandonăm cursa şi chiar să mergem şi mai departe de targetul stabilit iniţial, de 300 de kilometri. Sunt mândru de colegii mei şi de entuziasmul generat în cadrul echipei. Le mulţumesc, de asemenea, tuturor colegilor care au ales să contribuie prin donaţii telefonice sau care au promovat cauza în cercurile lor personale” a declarat Doru Mircea, National Sales Force Manager, Cardiometabolic, Sanofi România şi participant la maraton.

Angajaţii Sanofi şi Zentiva sunt deja la al doilea proiect de acest gen. În aprilie 2011 au alergat la Maratonul Internaţional Cluj, iar banii donaţi de companie în numele lor au fost alocaţi copiilor cu diabet zaharat, pentru a-i sprijini în lupta dusă zilnic împotriva acestei afecţiuni.

Sanofi, lider mondial în producţia de medicamente, descoperă, dezvoltă şi distribuie soluţii terapeutice pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor oamenilor. Sanofi este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.