Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Motor, Zuca și Sarra Blu’

Data publicării
Categoria

Persoanele energice, active, care preferă ţinutele clasice sau trendy, casual sau sportwear, ori articolele din denim, bumbac sau lână se regăsesc în colecţiile Motor, recent expuse la etajul Iulius Mall, lângă restaurantul Marty City. Preferat de clienţii cu venituri medii şi peste medie, brandul este renumit pentru pantalonii denim, jeanşii în diverse modele, dar şi fustele, vestele, rochiile care pot fi asortate cu tricouri din bumbac, pulovere, geci denim sau din piele 100%, paltoane, alături de accesoriile bine asortate conceptului Motor. În unele din cele 20 de magazine Motor deschise în mall-urile din ţară, se regăsesc şi articole vestimentare şi încălţăminte Diesel, brand recunoscut pe plan internaţional. Mobilierul alb cu accente de roşu, zugrăvelile în culori combinate gri-negru-oranj-alb şi luminile calde crează caracterul unitar al decorului Motor.

Motor, Zuca și Sarra Blu'

Pentru deschiderea noului magazin, Motor a venit în Iulius Mall cu promoţii şi preţuri speciale: pulovere de la 59 lei, blugi Motor la 99 lei sau faimoşii blugi Diesel la 199 lei (faţă de echivalentul în valută a 600 lei în magazinele din întreaga lume). “Compania noastră acordă respect deosebit clienţilor săi şi apreciază inteligenţa românilor care consideră că merită să-şi cumpere produse de valoare la preţuri decente”, a precizat Angela Uţescu, manager “Paradis Star”, compania care reprezintă conceptul Motor în cele 4 mall-uri Iulius, din Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Suceava.

Motor, Zuca și Sarra Blu'

Piele de cea mai bună calitate, tendinţe sau preferinţe proprii, talent, dar şi detalii bine puse la punct caracterizează variata gamă de pantofi pentru femei şi bărbaţi, articolele de marochinărie, dar şi accesoriile marca Zuca. Bazat de eleganţă, conceptul Zuca urmăreşte ca produsele sale să rămână inconfundabile prin stil şi calitate. Adresate categoriei mid-high, acestea sunt lucrate manual sau sunt făcute la comandă, fiecare client putând deveni propriul designer pentru a-şi personaliza încăţămintea la care visează. Excelenta reputaţie Zuca dobândită în ultimii ani atât pe piaţa internă, cât şi pe cea europeană, se datorează profesionalismului echipei, dar şi raportului calitate-preţ. 99 lei costă o pereche de pantofi şi preţurile ajung la 400 lei la cizme. Pe lângă produsele prezente în noul magazin din Iulius Mall, situat la etaj, lângă restaurantul Marty City, clienţii îşi pot concepe modele în atelierul de încălţăminte Zuca, fiind consiliat în privinţa tendinţelor, cromaticii şi materialelor. Zuca are doar pantofi unici. Ca tine!

Motor, Zuca și Sarra Blu'

Sarra Blu’ aduce în Iulius Mall cadouri inspirate. Rafinate servicii de servire a mesei, de tacâmuri, pahare şi ceşti, articole pentru gătit, electrocasnice, ceainice şi cafetiere, ustensile de bucătărie şi accesorii, sfeşnice, ceasuri, decoraţiuni din argint, ceasuri de masă, vaze, rame foto, articole pentru bar şi aromaterapie şi multe alte produse atent selectate pot constitui cadouri aparte de nuntă, dar şi pentru aniversări. Un portofoliu impresionat de designeri renumiţi pentru aceste categorii de articole se regăseşte în noul magazin Sarra Blu’, situat la parterul Iulius Mall, lângă Stradivarius. Andreea Fontebasso a creat servicii de masă unicat, Ballarini produse pentru gătit, Bugatti ustensile pentru prepararea alimentelor, Chinelli fructiere, boluri şi decoraţiuni, DaVINCI splendide carafe şi vase din cristal, Jamie Oliver căni, iar Luigi Bormioli şi RCR pahare. În Iulius Mall, clienţii Sarra Blu’ beneficiază de programul dedicat tuturor tinerilor care urmează să se căsătorească. Viitorii miri îşi rezervă produsele pe Lista de Căsătorie, iar invitaţii sunt înformaţi de produsele pe care şi le doresc ca dar de nuntă. Livrarea este gratuită, iar clienţii beneficiază astfel de o reducere de 10%.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.