Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

S-a dat startul Competiției Naționale de Open Mic din cadrul FISC

Data publicării
Categoria

Organizatorii Festivalului Internațional de Stand Up Comedy (FISC) au dat startul competiției naționale de open mic între pasionații de stand-up comedy, ce se va desfășura în perioada 10-31 Octombrie 2013.

Concurenţii Open Mic FISC 2013 au posibilitatea de a participa gratuit la competiţie prin înscrierea unui video de minim cinci minute şi maxim șapte minute pe pagina de Facebook a FISC 2013. În urma voturilor publicului se vor alege patru concurenţi ce vor fi invitaţi la Cluj-Napoca pentru a susţine câte un moment de stand-up.

Competiția Open Mic FISC 2013 se va desfășura în două etape principale:

  1. înscrierea şi votarea concurenţilor online se va desfăşura în perioada 10 Octombrie 2013, ora 00:00 – 31 Octombrie 2013, ora 00:00. În data de 2 Noiembrie 2013 vor fi făcute publice numele câştigătorilor etapei I;
  2. A doua etapă a competiţiei constă în susţinerea unui moment de stand-up comedy de 20 de minute pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca în data de 8 Noiembrie 2013. Câştigătorul va fi ales în funcţie de votul unui juriu.

Condițiile de înscriere și participare la Open Mic FISC 2013 sunt:

  • înregistrarea video a unui moment de stand up cu durata de minim cinci și maxim șapte minute;
  • uploadarea video-ului pe contul personal de YouTube;
  • înscrierea prin aplicația de pe pagina de Facebook FISC;
  • adunarea a cât mai multe aprecieri prin voturi și like-uri.

Premiile oferite în cadrul Competiției Open Mic FISC 2013 sunt:

  • Locul I – un premiu în bani în valoare de 2000 lei, posibilitatea susţinerii unui show de stand-up comedy la Gala de Închidere a FISC 2013, un show de stand-up comedy în luna decembrie într-un club din Cluj-Napoca și un pachet de premii de la sponsorii FISC 2013.
  • Locul II – un premiu în bani în valoare de 500 de lei, un show de stand up comedy în luna decembrie într-un club din Cluj-Napoca și un pachet de premii de la sponsorii FISC 2013.
  • Locul III – un show de stand up comedy în luna decembrie într-un club din Cluj-Napoca și un pachet de premii din partea sponsorilor FISC 2013.
Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.