Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Reprogramare pentru dezbaterea publica a PUG

Data publicării
Categoria

Primaria municipiului Cluj-Napoca, in calitate de titular, anunta publicul interesat asupra reprogramarii sedintei de dezbatere publica a alternativei finale a planului Actualizare Plan Urbanistic General al municipiului Cluj-Napoca si a Raportului de mediu, de la data de 2 februarie 2012 pentru data de 7 martie 2012, ora 16.00, in Sala Mare a Primariei, din strada Petru Maior, numărul 2, in vederea obtinerii avizului de mediu, conform HG nr. 1076/2004, privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe.

Informatiile privind alternativa finala a planului mentionat, inclusiv Raportul de mediu pot fi consultate la sediul Primariei Cluj-Napoca, de pe strada Petru Maior, numărul 2, camera 62, la sediile primariilor de cartier si la sediul ARPM Cluj-Napoca, de pe strada Dorobantilor nr. 99, de luni pana vineri, intre orele 9:00 și 14:00.

In data de 7 Martie 2012, începând cu ora 12:00, in Sala de Sticla a Primariei, de pe strada Petru Maior, numărul 2,vor fi disponibile spre consultare plansele de reglementari urbanistice pentru plan, publicul interesat va putea solicita informatii de la proiectant/evaluator.

Comentariile publicului si propunerile scrise se depun la Centrul de Informare pentru Cetateni din cadrul Primariei Cluj-Napoca, de pe strada Motilor, numărul 7 si la sediul ARPM Cluj-Napoca, de pe strada Dorobantilor, numărul 99, tel. +4 0264 410 722, fax. +4 0264 412 914, e-mail office@arpmcj.anpm.ro, pana la data de 6 Martie 2012.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.