Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Proprietarii magazinelor online vor afla cum să genereze mai multe vânzări în cadrul TeCOMM

Data publicării
Categoria

TeCOMM, evenimentul unde se întâlnesc proprietarii magazinelor online din România, are loc în perioada 21-22 Octombrie 2015, Cluj-Napoca, având ca temă principală Power to the Customers.

Kath Pay (UK), specialist internaţional în e-mail marketing, inclusă în Top of 50 Email Marketing Influencers de către Vocus, autoritate recunoscută internaţional în acest domeniu şi-a confirmat prezenţa în cadrul TeCOMM în 22 Octombrie. Kath Pay are experienţă de peste 14 ani în e-mail marketing şi este recunoscută în UK drept leader şi trainer Econsultancy on Personalisation şi e-mail marketing. Ea îşi dedică timpul procesului de cumpărare în ecommerce, cu accentul pe cumpărător, prin folosirea abordării multi-channel. Printre brandurile cu care Kath a colaborat se numără si Adobe, Facebook, Marks and Spencer, Argos, Next, Jaeger, Mont Blanc. “Este una dintre pasiunile mele să împărtăşesc insight-uri şi să ajut email marketerii să devină mai buni în ceea ce au de făcut. Aştept cu nerăbdare să ajung în România şi să împărtăşesc cu participanţii tips-uri şi sfaturi despre cum putem furniza clienţilor o mai bună experienţă a cumpărăturilor, care generează mai multe vânzări şi bineînţeles, venituri.”

În cadrul workshopului pe care îl va susţine la TeCOMM, eveniment ce stă sub semnătura Libero Events, pe tema “Learn the Art of Creating a Persuasive Purchase Journey”, Kath Pay va vorbi despre optimizarea conversiei în procesul de cumpărare online prin tehnici de persuasiune. Kath consideră că “De prea mult timp deja, lumea digitală a stat în spatele lumii offline în furnizarea şi oferirea unei călătorii plăcute în procesul achiziţiei. Sunt în continuare mulţi paşi existenţi în această călătorie,care servesc mai degrabă brandului şi nu ajută în experienţa online a clientului. Sesiunea mea va cuprinde modalităţile de a face această călătorie mai uşoară şi mai convingătoare, care va rezulta atât în obţinerea obiectivelor clientului, cât şi a brand-ului în sine.”

TeCOMM cuprinde 2 zile de conferinţe şi workshop-uri. Dacă prima zi este dedicată debate-urilor, prezentărilor și conferinței conexe Digital Travel Forum, în cea de-a doua zi, publicul va avea parte de workshop-uri tematice legate de usability, email marketing, marketing afiliat, analytics, PPC, social media, online advertising, online video marketing și Google Adwords etc.

Care sunt noile dispozitive și rapoarte prin care este accesat comportamentul utilizatorilor? De ce video-ul online reprezintă viitorul comunicării pentru eCommerce? Ce presupune să fii ”social” în 2016 și care este importanța implicării audienței pe termen lung și dezavantajele unei abordări solitare? Sunt întrebări la care oferă răspunsuri Gabriel Nistoran – PPC Manager BullGuard (partener certificat Microsoft Gold cu competențe în soluții de securitate și soluții ISV software), Călin Biriș – Digital Director Loopaa Marcom (agenție de marketing digital) si Andrei Cismariu – Social Media Manager Bitdefender (cea mai de succes companie românească de IT prezentă prin filiale și parteneri în peste o sută de țări).

Gabriel Nistoran va vorbi despre noi instrumente și rapoarte care ajută în optimizarea vânzărilor online, iar workshopul susținut de el va include informații despre analytics mobil, mixul de instrumente de analytics, implementări și integrări, vizualizări de date, cuprinzându-le în cele trei cuvinte importante: “ Customers, not devices”.

Călin Biriș ne va prezenta studii de caz și exemple practice în workshopul pe tema “ Boost your sales with Online Video Marketing“ despre cum tacticile de Online Video Marketing pot crește rata de conversie și pot îmbunătăți eficiența comunicării online a magazinelor online.

În workshopul său, Andrei Cismaru va vorbi despre The good, the bad and the ugly social media, de ce este important să dezvolți o relație de lungă durată cu fanii tăi.  Acest seminar va arăta importanța implicării audienței pe termen lung și dezavantajele unei abordări solitare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.