Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Primul magazin Damat Tween la Cluj, în Iulius Mall

Data publicării
Categoria

Din 24 Octombrie 2012, clujenii au la dispoziţie un magazin cu ţinute exclusiv bărbăteşti. De curând, clienţii Iulius Mall îşi pot face cumpărăturile în cadrul modern şi elegant al primului magazin Damat Tween din Cluj. Unitatea ocupă o suprafaţă de 160 mp şi este situată la parterul Iulius Mall, încadrată de brandurile Guara, Deichmann şi Steilmann. Retailerul internaţional mai este prezent în reţeaua Iulius Group, la Palas Mall Iaşi.

Primul magazin Damat Tween la Cluj, în Iulius Mall

Inaugurarea Damat Tween aduce pe piaţa locală un concept avangardist, care îşi propune să ofere o gamă completă de articole bărbăteşti. O garderobă elegantă şi casual, modernă, adaptabilă pentru toate ocaziile şi de o calitate ireproşabilă este atracţia căreia bărbaţii ce se respectă nu-i vor putea rezista. Look-ul aparte, dat de articolele cu un croi perfect, a determinat numeroşi oameni importanţi din showbiz-ul naţional să poarte creaţiile Damat Tween. Printre aceştia se numără Mihai Morar, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Virgil Ianţu, Mădălin Ionescu, Cătălin Măruţă, Smiley, Marius Moga şi Adrian Sînă. Bărbaţii care ştiu să se îmbrace găsesc într-un singur magazin Damat Tween vestimenţia complet accesorizată, de la costume, cămăşi, veste, smoking-uri şi paltoane, până la pantofi, cravate, fulare, pălării, curele şi bijuterii.

Damat a intrat pe piaţa din România în 2010, printr-o investiţie directă a firmei mamă din Turcia, Orka Group. A deschis până în prezent 5 magazine în Bucureşti şi Iaşi, cel din Iulius Mall Cluj fiind al şaselea la nivel naţional.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.